Cartofii se taie felii se trag printr-un clocot 10 minunte la foc mare
Ceapa si ardeiul se taie fidelute se calesc in putin ulei pana ce capata o culoare aurie ,
Se aseaza cartofii in tava peste care se pun feliile de peste apoi se toarna ceapa si ardeiul ,
Rosiile se taie felii
Se adauga maslinele vinul si uleiul
Se da la cuptor 10-15 minunte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii