Cartofii se taie felii se trag printr-un clocot 10 minunte la foc mare
Ceapa si ardeiul se taie fidelute se calesc in putin ulei pana ce capata o culoare aurie ,
Se aseaza cartofii in tava peste care se pun feliile de peste apoi se toarna ceapa si ardeiul ,
Rosiile se taie felii
Se adauga maslinele vinul si uleiul
Se da la cuptor 10-15 minunte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii