Peste la cuptor cu ravioli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de ravioli cu branza (din comert)
  • 1 - 2 fileuri de peste (am folosit cod negru proaspat)
  • Condimente (sare, piper, usturoi, turmeric)
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • putin cascaval ras (parmezan)

Mod de preparare

Se fierb ravioli conform instructiunilor de pe pachet.

Fileurile de peste se spala, se portioneaza si se pun intr-un vas si se presara condimentele, se stroarce zeama de lamaie si se stropeste cu ea si cu putin ulei. Se uniformizeaza amestecul pe toata suprafata si se lasa acoperit la rece cateva minute.

Se stropeste o tigaie incinsa cu putin ulei, se dau bucatile de peste la tigaie pe ambele parti si se scot pe o farfurie. Nu se vor praji prea tare ci doar cat carnea sa fie patrunsa. Zeama care se lasa in tigaie se scurge peste ceea ce a ramas in castron dupa ce am scos pestele si se amesteca cu patrunjel tocat marunt.

Ravioli se pun intr-o tava stropita cu putin ulei, se aseaza pestele deasupra si se toarna zeama de mai sus apoi se presara cu cascaval (parmezan) ras. Se da la cuptor cca 20 de minute si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise