autor:

Alice85

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2010

Ingrediente
pt peste:3 pesti robalo sau oricare alt peste(eu am folosit robalo pe care l-a pescuit sotul meu)------1 ardei rosu mijlociu------3 ciuperci pleurotus proaspete.......3 catei de usturoi-----sare... si ulei aproximativ 50 ml. pt salata:3 ardei rosii mijlocii (nu gogosari),1 cutie ton din conserva,sare si ulei si 2 catei de usturoi.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien in rondele de cca 1 cm.Usturoilu il taiem in feliute.luam legumel si le spalam.acum luam o tava, o ungem cu ulei.Adaugam rondelele de ardei apoi ciupercile, feliutele de usturoi ,presaram cu sare si deasupra punem pesti spalati si curatati.Stropim cu ulei si bagam la cuptor 1 h. Pt salata.Ardei ii spalam si uscam.ii punem pe fiecare intr-o folie de aluminiu ,punem cite un prafulet de sare la fiecare ,inchidem ardei in folie si bagam la cuptor 1 h.Apoi ii scoate ii lasam sa se raceasca putin.Desfacem folia si ii curatam de pelita.Zeama ce ramine de la ei nu o aruncam.ai curatam pe toti si ii taiem in fisii subtirele sau dupa plac.Ai punem intr-o farfuri adinca ,adaugam tonul cu tot cu ulei,usturoiul taia foarte marunt ,putin ulei si putina zeama ce au ramasa de la ardei.Amestecam bine si punem masa :).Scoatem cite un peste in fiecare farfurie si punem si ciuperci si ardei.Salata se maninca cu pestele su ca atare cu piine sau pe piine. Eu am mai pus si citiva cartofi prajiti alaturi. Si cam atit .Pofta buna-!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

    Cred ca este foarte buna si arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    ...buna salata dar si pestele.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Foarte frumoasa, felicitari!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Va multumesc tuturor!!!!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Nu sint amatoare de peste,dar mincarea ta arata super; iar prezentarea e de nota 10. Am salvat si votat.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Reusit pe toata linia. Interesant cu ardeiul in folie.

    • Fara foto

      Adina , 27 martie 2010

      Nu am cum sa nu votez aceasta reteta, pestele e favoritul meu! Bravo! Arata bine!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Delicios...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Mersi !!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte aromate retete si prezentare foarte frumoasa. Le-am salvat! Idee buna sa faci ardeiul la cuptor in folie de aluminiu; nu murdareste aragazul si ramane in sucul lui.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Un deliciu!!!ai votul meu

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Felicitari pentru reteta arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      O bunatate...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Vad ca azi e "zi de peste".Poza nr.5 arata foarte bine,mai ales daca spui ca sunt pescuiti de voi...!Felicitari!

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      arata bine felicitari

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • pt peste:3 pesti robalo sau oricare alt peste(eu am folosit robalo pe care l-a pescuit sotul meu)------1 ardei rosu mijlociu------3 ciuperci pleurotus proaspete.......3 catei de usturoi-----sare... si ulei aproximativ 50 ml. pt salata:3 ardei rosii mijlocii (nu gogosari),1 cutie ton din conserva,sare si ulei si 2 catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna si arata super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
FILE DE PESTE IN SOS DE FRISCA LICHIDA