autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA TAVA

Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1kg file de peste (puteti folosi de care doriti eu folosesc pangasius, crap sau novac), 2 lamai, marar, 3 linguri de ulei de masline extravirgin, 300 ml apa minerala carbogazoasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pun cele trei linguri de ulei de masline in tava si se unge tava, apoi pestele se aseaza in tava, se storc lamaile peste peshte si se presara mararul, apoi punem apa usurel sa nu spalam mararul de pe peste.



Tava se da la cuptor la foc potrivit, pentru 30-45 minute, in functie de cuptorul pe care il aveti. Se serveste cald cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA TAVA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la tava cu vin alb

Peste la tava cu vin alb

Cureti pestele de solzi, cap, maruntaie,coada si aripioare;il speli bine atit la exterior, cit si

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu anchois si lamaie

Pastrav cu anchois si lamaie

Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg file de peste (puteti folosi de care doriti eu folosesc pangasius
  • crap sau novac)
  • 2 lamai
  • marar
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 300 ml apa minerala carbogazoasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de somon la gratar si garnitura de legume nature