autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la tigaie cu fasole verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde, , 2 linguri unt topit, , sare, , 400 g file de peste (cod, merlucius, salau), , piper proaspat macinat, , 150 g smantana acra, , 1-2 linguri mustar, , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala, se rupe in doua si se prajeste in untul incins (o lingura) intr-o tigaie mare acoperita cu capac. Se adauga 3 linguri de apa si putina sare si se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute. Se spala pestele, se zvanta, se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza. Se scoate fasolea, se pune in tigaie restul de unt si se calesc in el bucatile de peste. Se adauga apoi fasolea si se mai lasa sa dunstuiasca - cu capac - inca 5 minute. Intre timp, se amesteca smantana cu mustarul, se toarna peste peste si se lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta de sare si piper, se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Papricas de peste

Papricas de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • 400 g file de peste (cod
  • merlucius
  • salau)
  • piper proaspat macinat
  • 150 g smantana acra
  • 1-2 linguri mustar
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bors de peste