autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste la tigaie cu fasole verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde, , 2 linguri unt topit, , sare, , 400 g file de peste (cod, merlucius, salau), , piper proaspat macinat, , 150 g smantana acra, , 1-2 linguri mustar, , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala, se rupe in doua si se prajeste in untul incins (o lingura) intr-o tigaie mare acoperita cu capac. Se adauga 3 linguri de apa si putina sare si se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute. Se spala pestele, se zvanta, se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza. Se scoate fasolea, se pune in tigaie restul de unt si se calesc in el bucatile de peste. Se adauga apoi fasolea si se mai lasa sa dunstuiasca - cu capac - inca 5 minute. Intre timp, se amesteca smantana cu mustarul, se toarna peste peste si se lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta de sare si piper, se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2019

    super bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • 400 g file de peste (cod
  • merlucius
  • salau)
  • piper proaspat macinat
  • 150 g smantana acra
  • 1-2 linguri mustar
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

christyansen

christyansen (Chef de cuisine)

super bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos la cuptor