autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la tigaie cu fasole verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde, , 2 linguri unt topit, , sare, , 400 g file de peste (cod, merlucius, salau), , piper proaspat macinat, , 150 g smantana acra, , 1-2 linguri mustar, , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala, se rupe in doua si se prajeste in untul incins (o lingura) intr-o tigaie mare acoperita cu capac. Se adauga 3 linguri de apa si putina sare si se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute. Se spala pestele, se zvanta, se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza. Se scoate fasolea, se pune in tigaie restul de unt si se calesc in el bucatile de peste. Se adauga apoi fasolea si se mai lasa sa dunstuiasca - cu capac - inca 5 minute. Intre timp, se amesteca smantana cu mustarul, se toarna peste peste si se lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta de sare si piper, se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor cu legume

Scrumbie la cuptor cu legume

Se prepara sosul pe aragaz, inainte de a fi pus in tava de cuptor. Rosiile decojite se calesc rapid

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • 400 g file de peste (cod
  • merlucius
  • salau)
  • piper proaspat macinat
  • 150 g smantana acra
  • 1-2 linguri mustar
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu legume