autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la tigaie cu fasole verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde, , 2 linguri unt topit, , sare, , 400 g file de peste (cod, merlucius, salau), , piper proaspat macinat, , 150 g smantana acra, , 1-2 linguri mustar, , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala, se rupe in doua si se prajeste in untul incins (o lingura) intr-o tigaie mare acoperita cu capac. Se adauga 3 linguri de apa si putina sare si se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute. Se spala pestele, se zvanta, se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza. Se scoate fasolea, se pune in tigaie restul de unt si se calesc in el bucatile de peste. Se adauga apoi fasolea si se mai lasa sa dunstuiasca - cu capac - inca 5 minute. Intre timp, se amesteca smantana cu mustarul, se toarna peste peste si se lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta de sare si piper, se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu sos alb

File de pangasius cu sos alb

Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute cu ton in stil marocan

Chiftelute cu ton in stil marocan

Un deliciu, am ramas fara cuvinte. Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • 400 g file de peste (cod
  • merlucius
  • salau)
  • piper proaspat macinat
  • 150 g smantana acra
  • 1-2 linguri mustar
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
CRAP LA CUPTOR