se curata si se spala foarte bine pestele, de sange, in dreptul coloanei, pe interior, cu unghia, acolo ramane cel mai mult sange...
In burta, se introduce, cite o feliuta de morcov (circa 2 mm grosime), cite o felie de lamaie, taiata in doua (doua jumatati), catelul de usturoi, taiat in feliute subtiri. Se inchide in folie de aluminiu, astfel incit, sa nu se scurga zeama din el (inchiderea sa fie deasupra), se aseaza in tava, si se introduce in cuptorul deja incins in prealabil. In circa 40 de minute, e gata (depinde de cuptorul fiecaruia...).se poate servi cu cartofi natur cu patrunjel si un bot de unt s-au cu un sos de iaurt in care se adauga castraveti marunt taiati
Pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii