autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste pané fals

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
4 fileuri de peste (eu am pus somon. Recunosc ca puteam sa pun un peste mai slab!), 2 lamai (de la care se foloseste doar coaja rasa), 4 felii de paine prajita, 1 pumn de ierburi aromatice (tot ceea ce aveti prin casa : patrunjel cimbru, leustean, spanac, marar, salata, etc. Eu am pus patrunjel, marar si leustean)., 1 catel de usturoi taiat marunt, 30 g de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Preparare :
Mixati cu ajutorul unui robot painea uscata, coaja rasa de lamaie si ierburile aromatice.
Adaugati untul. Dupa cateva minute veti obtine o pasta.
Spalati pestele si ungeti-l cu aceasta pasta numai pe o parte.Aranjati fileurile intr-o tava in care ati pus putin ulei.Puneti pestele la cuptor la 200°C si lasati - l timp de 10 - 15 minute.
Serviti cu morcovi.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pané fals" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

Tapetam un vas de yena cu ulei de palmier. Asezam pestele in vas, asternem ceapa si morcovul feliate.

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
PASTRAV LA CUPTOR

PASTRAV LA CUPTOR

Pestele se curata si se spala bine,se da cu sare si piper si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.Se

12 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste (eu am pus somon. Recunosc ca puteam sa pun un peste mai slab!)
  • 2 lamai (de la care se foloseste doar coaja rasa)
  • 4 felii de paine prajita
  • 1 pumn de ierburi aromatice (tot ceea ce aveti prin casa : patrunjel cimbru
  • leustean
  • spanac
  • marar
  • salata
  • etc. Eu am pus patrunjel
  • marar si leustean).
  • 1 catel de usturoi taiat marunt
  • 30 g de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se

12 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun, hranitor, sanatos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PAELLA