autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste pané fals

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
4 fileuri de peste (eu am pus somon. Recunosc ca puteam sa pun un peste mai slab!), 2 lamai (de la care se foloseste doar coaja rasa), 4 felii de paine prajita, 1 pumn de ierburi aromatice (tot ceea ce aveti prin casa : patrunjel cimbru, leustean, spanac, marar, salata, etc. Eu am pus patrunjel, marar si leustean)., 1 catel de usturoi taiat marunt, 30 g de unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Preparare :
Mixati cu ajutorul unui robot painea uscata, coaja rasa de lamaie si ierburile aromatice.
Adaugati untul. Dupa cateva minute veti obtine o pasta.
Spalati pestele si ungeti-l cu aceasta pasta numai pe o parte.Aranjati fileurile intr-o tava in care ati pus putin ulei.Puneti pestele la cuptor la 200°C si lasati - l timp de 10 - 15 minute.
Serviti cu morcovi.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pané fals" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Caras cu lamaie si usturoi la cuptor

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs. Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza

10 voturi    8 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste (eu am pus somon. Recunosc ca puteam sa pun un peste mai slab!)
  • 2 lamai (de la care se foloseste doar coaja rasa)
  • 4 felii de paine prajita
  • 1 pumn de ierburi aromatice (tot ceea ce aveti prin casa : patrunjel cimbru
  • leustean
  • spanac
  • marar
  • salata
  • etc. Eu am pus patrunjel
  • marar si leustean).
  • 1 catel de usturoi taiat marunt
  • 30 g de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se

12 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun, hranitor, sanatos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Rondele de rechin in crusta de mustar