Reteta postata pe: 02 mai 2009
Ingrediente
file de peste, zeama de lamaie, sare, piper, ulei, faina, ou
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pestele se portioneaza,se usuca in prosop, se trece prin sosul de lamaie cu sare si piper, se lasa jumatate de ora.
Oul se bate cu sare,piper si ulei.
Pesele se trece prin faina si ou, se prajeste in ulei incins, se asaza pe prosop de hartie.
Servim cu mujdei de usturoi si mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.
Apoi
Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si
3 voturi
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Cely Snijec