autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Peste pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
file de peste, zeama de lamaie, sare, piper, ulei, faina, ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se portioneaza,se usuca in prosop, se trece prin sosul de lamaie cu sare si piper, se lasa jumatate de ora.
Oul se bate cu sare,piper si ulei.
Pesele se trece prin faina si ou, se prajeste in ulei incins, se asaza pe prosop de hartie.
Servim cu mujdei de usturoi si mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane

Peste pane

Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete cu peste de la bloggeri
Peste pane

Peste pane

Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja

3 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine):

    Eu am avut file de pangasius si am folosit faina de malai, dar fara ou de data aceasta!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Deoarece merlucius era cam subtire, ca sa nu se usuce la prajit, am realizat rulouri pe care le-am facut pane.Am otinut ce am dorit.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut pane de pangasius. Foarte gustos. Il recomand tuturor iubitorilor de peste.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte bun fileul de pangasius pane.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Pangaius pane este o nebunie

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Pofta buna!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte bun fileul de pangasius pane.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu anchois si lamaie