autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu peste

Peste pane

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
-4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.), -2 linguri pesmet, -1 lingura de cascaval ras, -coaja rasa de la o lamiae, -marar verde tocat marunt, -putina boia dulce, -2 oua, -sare, -2 catei de usturoi, -zeama de la o lamiae, -2 linguri de vin alb, -ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile si se lasa la scurs.
Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamiae,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamiae si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.
Se serveste cald cu lamiae si diferite garniture.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane

Peste pane

Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete cu peste de la bloggeri
Peste pane

Peste pane

Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Medi, ce frumos este specialisto!

  • Fara foto

    maria mihalache , 08 februarie 2010

    Valentina,Bianca si eu sunt fan peste.................

  • fragolina bianca

    fragolina bianca (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    am salvat reteta si o sa o incerc caci mancam des peste.e sanatos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Imi place pestele enorm,iar pestele pregatit de tine arata excelent...

    • Fara foto

      maria mihalache , 02 februarie 2010

      Da,Mari amandoua suntem fan peste. Multumesc de vizita!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Ştiu că ţie îţi place peştele mult, dar şi mie! Îmi place cum l-ai făcut tu pane! S-a notat!

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 februarie 2010

      Myra,Cely noua ne place foarte mult pestele. Multam de vizita.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Mmmm..........ce bunatate de peste.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      E un deliciu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod
  • de somon etc.)
  • -2 linguri pesmet
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Medi, ce frumos este specialisto!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor