Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
750 gr. peste, 800 gr. cartofi, 1-2 cepe, 100 gr. slanina
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna cu ceapa curatata si taiata felii. Se adauga cartofi curatati si taiati felii rotunde, se pune sare si piper si se stinge totul cu 1 pahar de apa. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic. Dupa aceea pestele curatat si taiat se pune peste cartofi si se fierbe pina este gata. Cind se servesc la masa, bucatile de peste se asaza pe un platou incalzit se garnisesc in jur cu cartofi si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rasol cu cartofi si slanina" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pestii de 1,5 kg vin curatati si taiati in portii. Se spala bine si se lasa cu putina sare groasa
23 voturi
7 comentarii
2h 30 min
Eu am ales 16 raci mari şi frumoşi şi cât mai vii posibili. Oricum, când am ajuns acasă, i-am
6 voturi
1 comentariu
5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate