Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de ora, dupa care le clatesc si le usuc cu un prosop curat.In tava de cuptor pun o foaie de aluminium ca sa poata cuprinde pestele,o ung cu putin unt.Pestele il sarez la gust si piperez, pun mirodeniile si il pun pe foaia de aluminium,la mijloc pun mujdei pe el, putin ulei de masline , felii de rosii si ceapa si adun capetele foii si le unesc ficind un plic.Invelit asa pestele il dau la cuptor ptr 30 de minute ,cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade.Dupa 30 de minute desfac usor plicul si il las inca putin in cuptor cu focul stins sa se rumeneasca putin de la caldura din cuptor.Il pregatesc aproape de amerge la masa este gustos cind este caldut.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii