autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste sol

Autor: batya (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: batya (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
juma kg peste sol (limba-de-mare), o lingura maioneza, 100gr cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele sol se unge cu maioneza, apoi se presara cu cascaval si se pune la cuptor 15 -25 minute pana e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu sos alb

File de pangasius cu sos alb

Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Faina, sarea si boiaua de ardei se amesteca si se trec crevetii prin aceasta combinatie fiind prajiti

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Batya Shohat , 28 mai 2010

    maioneza nu se strica la cuptor! success!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Nu se strica maioneza la cuptor?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • juma kg peste sol (limba-de-mare)
  • o lingura maioneza
  • 100gr cascaval.

Raporteaza reteta

Batya Shohat

maioneza nu se strica la cuptor! success!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Scrumbie la grill (gratar)