autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste sol

Autor: batya (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: batya (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
juma kg peste sol (limba-de-mare), o lingura maioneza, 100gr cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele sol se unge cu maioneza, apoi se presara cu cascaval si se pune la cuptor 15 -25 minute pana e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste sol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos

Creveti cu sos

Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat,

7 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Surimi cu garnitura de orez

Surimi cu garnitura de orez

Punem bastonasele de surimi in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute, apoi le scoatem intr-un

10 voturi    7 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Batya Shohat , 28 mai 2010

    maioneza nu se strica la cuptor! success!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Nu se strica maioneza la cuptor?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • juma kg peste sol (limba-de-mare)
  • o lingura maioneza
  • 100gr cascaval.

Raporteaza reteta

Batya Shohat

maioneza nu se strica la cuptor! success!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor