autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu peste

Pestisori crocanti

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
500 g pestisori, faina, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata,se spala bine, se lasa la scurs.Se sareaza dupa gust.Fiecare pestisor se da prin faina si se prajesc apoi in ulei incins.Se intorc pe amandoua partile .Se scot pe un servet absorbant.Ies foarte,foarte crocanti.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori crocanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Intii se spala bine pestele dupa care se presara cu sare gronjoasa si se lasa citeva minute dupa

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orez cu fructe de mare

Orez cu fructe de mare

Intr-o cratita se incinge uleiul, la foc mic,apoi se adauga firisoarele de sofran si se lasa cateva

8 voturi    8 comentarii
40h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 23 comentarii
  • Fara foto

  • Liviu_Kiraly

    Liviu_Kiraly (Bucatar) , 08 mai 2018

    Super bun fara faina

  • Fara foto

    maria mihalache , 12 mai 2010

    Simplu si bun Estera.Pup!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Multumesc,Lenutica si te astept la o portie .............stiu ca iti place.Pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Nu am facut niciodata si nici nu am mancat dati prin pesmet,Constanta................merita incercat.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Asa este Mihaela.pUP!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Eugen, eu nu le-am dat jos capetele ............stiu ca este o tehnica , scoti si capul si intestinele in acelasi timp,nu?

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Sunt buni intradevar,Cecilia.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Silvioara tu nu te dai in vant dupa peste dar ma bucur ca astia iti plac.Pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Flory si noi tot asa i-am mancat..........foarte buni.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Daniela, te invit la o portie stiu ca iti plac....pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Ramona, noi i-am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Alina, imi pare rau dar nu stiu cum se numesc,il voi intreba insa pe sotul meu ca sunt prinsi de el si iti voi spune.Pup!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      foarte simplu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Sunt foarte buni gatiti asa. In copilarie, am mancat cu mujdei, foarte buni, la un prieten bun al tatalui care era mare pescar. Felicitari Medi, arata f. bine!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Imi plac mai mult dati prin pesmet.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Deliciosi cu mamaliguta si mujdei.....

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Crocanti sant excelenti ! Eu le dau jos capetele cu tot cu intestine. Cu mamaliguta merg ca in proverbul ala : " Peste, peste mamaliga prapadeste >

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte buni!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Asa crocanti si mie imi plac.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Imi plac asa crocanti,mai ales cu mujdei de usturoi si mamaliguta!

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte buni , deliciosi!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Asa i-mi plac si mie!cu orez si salata ii servesc de obicei

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Arata foarte bine! Ce fel de peste ati folosit?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g pestisori
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Liviu_Kiraly (Bucatar)

Super bun fara faina

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Creveti la grill