autor:

autor

» » Sosuri

Pesto Genovese II

   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
3 catei de usturoi, un praf de sare, 3-4 lingurite muguri de pin, doua miini de frunze de busuioc, 1 -2 legaturi mici de patrunjel, 90 - 125 ulei extravirgin, 8 lingurite parmezan, 1 - 2 lingurite apa fierbinte de la pastele fierte

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul folosind putina sare pentru a-l inmuia. Se amesteca la mixer sau robot cu mugurii de pin, frunzele de busuioc si patrunjelul. Treptat se adauga ulei de masline si se continua mixarea pina cind amestecul devine o pasta verde. Daca este prea groasa, se mai adauga ulei. Nu e o problema daca e prea subtire, pentru ca se va adauga parmezan. Se adauga brinza si se amesteca, impreuna cu doua lingurite de apa in care au fiert pastele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Genovese II" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Chutney de afine

Chutney de afine

1.Intr-o cratita ,se amesteca toate ingredientele cu exceptia merelor, stafidelor si a telinei.Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • un praf de sare
  • 3-4 lingurite muguri de pin
  • doua miini de frunze de busuioc
  • 1 -2 legaturi mici de patrunjel
  • 90 - 125 ulei extravirgin
  • 8 lingurite parmezan
  • 1 - 2 lingurite apa fierbinte de la pastele fierte

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sote de inimi de curcan