autor:

autor

» » Sosuri

Pesto Genovese

   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 - 3 cescute cu frunze de busuioc, 3 lingurite seminte de pin, 2 catei usturoi, un sfert de lingurita sare, ulei de masline, parmezan, rosii pentru garnitura

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in robot, cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se serveste fierbinte, garnisit cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Genovese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel

Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    O bunatate !

  • carmenela

    carmenela (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    In nici un restaurant din italia nu se serveste pesto fierbinte si cu rosii... daca veti cere asa ceva se vor uita la voi ca la extraterestri... Pesto se serveste amestecat cu paste fierte sau cu gnocchi - niste galuste mici din faina si cartofi fierti... In plus busuiocul ar trebui pisat si nu utilizat robotul pentru ca se inegreste din cauza caldurii emanate de robot... Vinul care se poate bea este un vin tinar sec si aromat servit la 11 grade de tip Sauvignon...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Super gustoasa iese mancarea cu Pesto Genovese,are un gust aparte,eu il cumpar gata facut de la Kaufland sau Carrefour.Felicitari pentru articol,foarte educativ si interesant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Excelent...Si eu folosesc busuioc la paste...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 - 3 cescute cu frunze de busuioc
  • 3 lingurite seminte de pin
  • 2 catei usturoi
  • un sfert de lingurita sare
  • ulei de masline
  • parmezan
  • rosii pentru garnitura

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Toping de Ciocolata