autor:

Fara foto

» » Sosuri

Pesto picant

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
2 legaturi de busuioc, 2 catei de usturoi, 50 g simburi de pin, 30 g parmezan, 5 linguri ulei de masline, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala busuiocul si se toaca. Se paseaza impreuna cu usturoiul pisat si simburii de pin. Se inglobeaza parmezanulras si uleiul de masline. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Sos de hrean

Sos de hrean

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5)

13 voturi    4 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de vinete coapte cu paine prajita