1. Într-un castron mare se amesteca uleiul de masline, zeama de portocale, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Se amesteca bine totul.
2. Se amesteca faina cu praful de copt si se rastoarna incet in castron, continuând amestecarea cu cealalta mâna. Maslinele si rosiile se dau prin faina si se adauga În amestec. Se pune si restul de faina pâna se obtine o coca tare si omogena (nu prea tare, ci asemanatoare aluatului de chec).
3. Se unge o tava destul de adânca si se tapeteaza fundul cu faina de porumb (malai); se toarna aluatul si se presara deasupra seminte de susan. Se coace 1 ora la 180°C. Se taie când s-a racit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii