(2 porții)
Pentru a mai schimba un pic seria pastelor vă propun o rețetă, zic eu, sănătoasă si, ca toate celelalte, rapidă. Am preparat-o pentru prima dată, dar mi-a plăcut foarte mult.
Se spală carnea, se șterge și se taie fâșii. Se amestecă într-un castronel 2 linguri de ulei de măsline cu cele 2 linguri de amestec de condimente pentru carnea de pui. Se adaugă carnea și se amestecă.
Ceapa se taie mărunt, iar usturoiul se zdrobește cu lama cuțitului și se taie mărunt. Gogoșarul și dovlecelul se taie fâșii subțiri.
Într-o tigaie mai adâncă se încinge puțin ulei (eu am folosit de floarea soarelui) și se prăjește pieptul de curcan până se rumește. Apoi se scoate și se lasă deoparte, pe o farfurie. În același ulei se călesc pentru început ceapa și usturoiul, pentru 1 minut. Apoi se adaugă dovlecelul și gogoșarul. Se sărează și se piperează, lăsându-le pe foc mediu până se înmoiaie, amestecând din când în când. Spre final se adaugă din nou carnea și se amestecă.
Preparatul se servește cu puțină mentă deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii