autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Piept de curcan cu papricas de varza de Bruxelles

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 600g.piept de curcan feliat,, 1 ou,, 50ml. lapte,, 20g.pesmet,, 150g.cascaval ras,, sare,, piper,, 2 linguri condimente pentru carne de curcan,, 100g.faina,, ulei, Pentru papricas:, 100g. bacon,, 400g.varza de Bruxelles,, 1 ardei rosu mare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de curcan.
2.Se prepara papricasul:baconul se taie cubulete,varza se spala bine ,ardeiul se taie cubulete.Varza de Bruxelles se fierbe 5 minute in apa cu sare si se strecoara.Baconul se pune la prajit intr-o tigaie si peste jumarile rezultate se pun varza si ardeiul,sare, piper si se calesc impreuna 4-5 minute.
3.Oul se bate cu putina sare si lapte.Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras.Feliile de carne se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei fierbinte.Se scot si se pun pe servetele de hartie pentru a lasa surplusul de grasime.Se servesc cu papricasul de varza si orez fiert ,precum si cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu papricas de varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rechin pane

Rechin pane

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Shrimps mit Gemüze

Shrimps mit Gemüze

Intr-o cratita punem 2 l de apa si dam drumul la fiet pentru 5 minute la bureti negri chinezesti.Sunt

6 voturi    2 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    jeni , 20 martie 2010

    unde ati vazut in toata reteta orez, si care sunt condimentele speciale de curcan dece nu dati reteta corecta ca sunt multe incepatoare care nu stiu pacat !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Cred ca e foarte gustos si frumos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 600g.piept de curcan feliat,
  • 1 ou,
  • 50ml. lapte,
  • 20g.pesmet,
  • 150g.cascaval ras,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri condimente pentru carne de curcan,
  • 100g.faina,
  • ulei
  • Pentru papricas:
  • 100g. bacon,
  • 400g.varza de Bruxelles,
  • 1 ardei rosu mare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

jeni

unde ati vazut in toata reteta orez, si care sunt condimentele speciale de curcan dece nu dati reteta corecta ca sunt multe incepatoare care nu stiu pacat !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
lup de mare la cuptor