Piept de curcan la gratar cu fasole pastai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de curcan la gratar cu fasole pastai

Ingrediente

  • 500 gr piept de curcan
  • 500 gr fasole pastai sau 2 cutii de fasole pastai deja fiarta
  • 1 ceapa
  • 2 cateii usturoi
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Pastaile daca sunt proaspete se curata si se pun la fiert cu putina sare.Eu am folosit 2 cutii de pastaii deja fierte,deci le am scurs,le am clatit si le am lasat din nou la scurs.

Ceapa se curata si se toaca marunt.Se pune in tigaie cu putin ulei sa se imoaie.Se adauga si cateii de usturoi taiati felii si 2 linguri de apa.Se lasa 10 minute dupa care se adauga pastaile,se sareaza,se piperaza si se mai lasa 10 minute.

Intre tipm se spala pieptul de curcan,se taie felii si se condimenteaza.Se incinge gratarul,grilul,se pune putina sare pe el si se aseaza pieptul.

Se coace pe ambele parti si se serveste alaturi de fasolea pastai,dupa dorinta cu mujdeii de usturoi sau cu zeama de lamaie peste pieptul de curcan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor