autor:

ana catalina focsa

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de curcan la placa

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
1 catel de usturoi, 2 felii de piept de curcan, sare, piper, zeama de la o lamaie, oregano uscat-optional

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie marunt si se presara deasupra feliilor de carne inainte de a fi preparate.Se incinge placa 5 minute inainte si se adauga feliile de carne.Se intorc pe ambele parti pana devin aurii.Se pot servi cu garnitura de piure de cartofi sau cartofi prajiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la placa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie. Se

0 voturi    2 comentarii
20 min
Fripturi
Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati

4 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Delicios!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Si eu folosesc lamaie la carne ... Este gustos,sanatos si dietetic...Felicitari...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Foarte gustos.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Cred ca e foarte bun.....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Bun!!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      bun si light!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      ador pieptul de curcan

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Foarte bun si sanatos....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Delicios!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura