autor:

ana catalina focsa

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de curcan la placa

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
1 catel de usturoi, 2 felii de piept de curcan, sare, piper, zeama de la o lamaie, oregano uscat-optional

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie marunt si se presara deasupra feliilor de carne inainte de a fi preparate.Se incinge placa 5 minute inainte si se adauga feliile de carne.Se intorc pe ambele parti pana devin aurii.Se pot servi cu garnitura de piure de cartofi sau cartofi prajiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la placa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie. Se

0 voturi    2 comentarii
20 min
Fripturi
Legume cu orez si pulpe de pui

Legume cu orez si pulpe de pui

Se apala legumele si se usuca.Ceapa cu prazul si usturoiul se pun la calit in 2-3 linguri de ulei.Se

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Delicios!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Si eu folosesc lamaie la carne ... Este gustos,sanatos si dietetic...Felicitari...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Foarte gustos.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Cred ca e foarte bun.....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Bun!!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      bun si light!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      ador pieptul de curcan

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Foarte bun si sanatos....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Delicios!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania