autor:

ana catalina focsa

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de curcan la placa

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
1 catel de usturoi, 2 felii de piept de curcan, sare, piper, zeama de la o lamaie, oregano uscat-optional

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie marunt si se presara deasupra feliilor de carne inainte de a fi preparate.Se incinge placa 5 minute inainte si se adauga feliile de carne.Se intorc pe ambele parti pana devin aurii.Se pot servi cu garnitura de piure de cartofi sau cartofi prajiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la placa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie. Se

0 voturi    2 comentarii
20 min
Fripturi
Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie,

16 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Delicios!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Si eu folosesc lamaie la carne ... Este gustos,sanatos si dietetic...Felicitari...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Foarte gustos.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Cred ca e foarte bun.....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Bun!!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      bun si light!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      ador pieptul de curcan

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Foarte bun si sanatos....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Delicios!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza