1. Se impaneaza piepturile de fazan cu slanina afumata si se condimenteaza cu sare, piper si boabe de ienupar pisate. Se stropesc cu ulei si se tin 24 de ore in frigider.
2. Din unt, faina si amantana se prepara un sos alb in care se pun apoi gemul de afine si sare dupa gust.
3. Cartofii se fierb in coaja, se curata, se zdrobesc, se adauga oul, sare si atata faina cat sa obtinem un aluat nici prea moale, nici prea vartos. Se formeaza crochete, se trec prin pesmet si se frig in ulei fierbinte.
4. Piepturile de fazan se frig pe ambele parti.
5. Se serveste carnea feliata cu sosul de afine si crochetele de cartofi. Se alege un vin rosu sec.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii