Spalam carnea ,ozvantam si o taiem cubulete potrivit de mari.Intr-o ticaie punem uleiul la incalzit si prajim carnea .Saram, condimentam si o dam deoparte.
Prazul il spalam, taiem rondele numai partea alba.Incalzim intr-o tigaie putin ulei si punem prazul la calit.
Adaugam rosiile,apa,busuioc ,oregano si un catel de usturoi taiat marunt.
Adaugam macaroanele,condimente si lasam la inabusit sub capac 10 min. periodic amestecand.
Adaugam la sfarsit carne si fierbem inabusit pana este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii