autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de porc cu ciuperci si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
700 g piept de porc, 1 cutie ciuperci taiate, 50 g cascaval, 100 ml smantana( iaurt), 1 cana supa, 1 lingura faina, 1 rosie, 1/2 ardei gras, 1 lingura mustar, sare, piper, boia, patrunjel verde, ulei de masline, 5-6 cartofi, 1 ceapa mica, 2-3 catei usturoi, 1 lingura untura porc

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de porc se taie felii de un deget grosime si se pun la prajit intr-o cratita in care am topit untura de porc.Prajim bine pe ambele parti apoi asezonam pieptul de porc.
Ceapa si usturoiul le curatam si apoi le dam prin presa de usturoi, apoi le calim un minut in putin ulei, adaugam mustarul si ciupercile , invartim si adaugam supa.Lasam sa dea cateva clocote dupa care faina amestecata cu smantana o rasturnam peste ciuperci. Patrunjelul verde tocat marunt , il adaugam deasupra sosului cu ciuperci dupa ce a dat 2 minute in clocot.
Cartofii se fac piure.
Montam in farfurie piureul, friptura, ciupercile cu sos si deasupra radem cascaval.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de porc cu miere si ghimbir

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita

2 voturi    2 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile.

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    foarte apetisant felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      O bunãtate sosuletul!!!felicitãri :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700 g piept de porc
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 50 g cascaval
  • 100 ml smantana( iaurt)
  • 1 cana supa
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura untura porc

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci