autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de porc cu ciuperci si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
700 g piept de porc, 1 cutie ciuperci taiate, 50 g cascaval, 100 ml smantana( iaurt), 1 cana supa, 1 lingura faina, 1 rosie, 1/2 ardei gras, 1 lingura mustar, sare, piper, boia, patrunjel verde, ulei de masline, 5-6 cartofi, 1 ceapa mica, 2-3 catei usturoi, 1 lingura untura porc

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de porc se taie felii de un deget grosime si se pun la prajit intr-o cratita in care am topit untura de porc.Prajim bine pe ambele parti apoi asezonam pieptul de porc.
Ceapa si usturoiul le curatam si apoi le dam prin presa de usturoi, apoi le calim un minut in putin ulei, adaugam mustarul si ciupercile , invartim si adaugam supa.Lasam sa dea cateva clocote dupa care faina amestecata cu smantana o rasturnam peste ciuperci. Patrunjelul verde tocat marunt , il adaugam deasupra sosului cu ciuperci dupa ce a dat 2 minute in clocot.
Cartofii se fac piure.
Montam in farfurie piureul, friptura, ciupercile cu sos si deasupra radem cascaval.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

1. Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul,

13 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe dezosate in punga Maggi

Pulpe dezosate in punga Maggi

Am spalat carnea, am pus-o in punga Maggi peste care am pus condimentele de la punga Maggi, am amestecat

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    foarte apetisant felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      O bunãtate sosuletul!!!felicitãri :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700 g piept de porc
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 50 g cascaval
  • 100 ml smantana( iaurt)
  • 1 cana supa
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura untura porc

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

233 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Vita cu legume