autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de porc cu ciuperci si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
700 g piept de porc, 1 cutie ciuperci taiate, 50 g cascaval, 100 ml smantana( iaurt), 1 cana supa, 1 lingura faina, 1 rosie, 1/2 ardei gras, 1 lingura mustar, sare, piper, boia, patrunjel verde, ulei de masline, 5-6 cartofi, 1 ceapa mica, 2-3 catei usturoi, 1 lingura untura porc

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de porc se taie felii de un deget grosime si se pun la prajit intr-o cratita in care am topit untura de porc.Prajim bine pe ambele parti apoi asezonam pieptul de porc.
Ceapa si usturoiul le curatam si apoi le dam prin presa de usturoi, apoi le calim un minut in putin ulei, adaugam mustarul si ciupercile , invartim si adaugam supa.Lasam sa dea cateva clocote dupa care faina amestecata cu smantana o rasturnam peste ciuperci. Patrunjelul verde tocat marunt , il adaugam deasupra sosului cu ciuperci dupa ce a dat 2 minute in clocot.
Cartofii se fac piure.
Montam in farfurie piureul, friptura, ciupercile cu sos si deasupra radem cascaval.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de porc în sos caramel

Carne de porc în sos caramel

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu ou

Rulada de pui cu ou

- se taie pieptul ca pentru șnițele și se condimentează - se fierb ouăle tari - se împăturesc

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    foarte apetisant felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      O bunãtate sosuletul!!!felicitãri :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700 g piept de porc
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 50 g cascaval
  • 100 ml smantana( iaurt)
  • 1 cana supa
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura untura porc

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frittatta de cartofi cu sunca