autor:

burdulea maria elena

» » Salate

PIEPT DE PUI AFUMAT CU LEGUME

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Este o mancare satioasa si destul de repede de preparat., 300 g pastrama din piept de pui, 1 conopida(cam 250g), 250 g broccoli, 150 g morcovi, 150 g telina radacina, 2 sau 3 fire de ceapa, o cescuta de ulei(mai gustos cu ulei de masline), sare, piper, zeama de lamaie( de la 2 lamai, dar atentie nu o adaugam toata odata, depinde de gustul fiecaruia)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Desfacem conopida si broccoli in buchetele, curatam morcovii si telina si le taiem rondele, respectiv cubulete. Aceste legume astfel pregatite si spalate le fierbem in apa cu sare. Dupa fierbere le scurgem de apa, le asezam intrun castron, adaugam ceapa taiata rondele, pastrama taiata cubulete, stropim cu ulei si zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI AFUMAT CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata de boeuf

Salata de boeuf

se fierb: cartofi in coaja,carnea,morcovi,patrunjel,telina,pastirnacul,fasolea,1 ou. galbenusul

4 voturi    7 comentarii
2h
Salate cu carne
Salata din piept de pui cu branza de oi

Salata din piept de pui cu branza de oi

Pieptul de pui se fierbe. Dupa ce l-am fiert si l-am racit, se toaca cubulete. rosiile, ardeiul

12 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Am salvat-o in retetele mele favorite. E usor de ghicit de ce ?, nu ?

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Suna tare bine.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 august 2009

    Cred ca este un deliciu,felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Este o mancare satioasa si destul de repede de preparat.
  • 300 g pastrama din piept de pui
  • 1 conopida(cam 250g)
  • 250 g broccoli
  • 150 g morcovi
  • 150 g telina radacina
  • 2 sau 3 fire de ceapa
  • o cescuta de ulei(mai gustos cu ulei de masline)
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie( de la 2 lamai
  • dar atentie nu o adaugam toata odata
  • depinde de gustul fiecaruia)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Am salvat-o in retetele mele favorite. E usor de ghicit de ce ?, nu ?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu carne

Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

10 voturi    0 comentarii
3h
Salate cu carne
Salată cu burtă de vită Salată cu burtă de vită

Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte. Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Salate cu carne
Salata de boeuf