1. Se spala salata si se rup frunzele.
2. Cascavalul si pieptul de pui se taie fasii.
3. Castravetele se spala si se taie in rondele.
4. Rosiile si ridichile se curata, se spala si se taie in felii.
5. Porumbul din conserva se scurge de zeama.
6. Se prepara sosul: se bate iaurtul cu o furculita. Se adauga mustarul, zaharul si sarea si se amesteca bine. Se toarna otetul si uleiul si se bat bine. Se pun toate deoparte.
7. Cu putin timp inainte de a servi salata, se amesteca toate ingredientele in salatiera si se serveste salata insotita de un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii