Pieptul de pui preparat cu sare si piper se taie fasii si se prajeste in ulei pana devine auriu. Cand este gata se adauga usturoiul pisat. Mazarea se fierbe in apa sarata. Cartofii se taie cuburi mari si se prajesc in ulei. In uleiul de la piept se adauga mazarea si se prajeste timp de 5-8 minute. Se aseaza toate pe un platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii