autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui ardelenesc

Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 kg piept de pui cu os, 6 catei de usturoi, 200 gr mazare, 1 kg de cartofi, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui preparat cu sare si piper se taie fasii si se prajeste in ulei pana devine auriu. Cand este gata se adauga usturoiul pisat. Mazarea se fierbe in apa sarata. Cartofii se taie cuburi mari si se prajesc in ulei. In uleiul de la piept se adauga mazarea si se prajeste timp de 5-8 minute. Se aseaza toate pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui ardelenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura rapida la dubletta

Friptura rapida la dubletta

Fac un dressing din ulei,vin si condimente.Trec feliile de ceafa prin dressing,in timp ce se incinge

0 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru

7 voturi    2 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ionut80
Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja,

4 voturi    7 comentarii
20 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui marinat cu ghimbir