autor:

» » Fripturi

Piept de pui ardelenesc

Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 kg piept de pui cu os, 6 catei de usturoi, 200 gr mazare, 1 kg de cartofi, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui preparat cu sare si piper se taie fasii si se prajeste in ulei pana devine auriu. Cand este gata se adauga usturoiul pisat. Mazarea se fierbe in apa sarata. Cartofii se taie cuburi mari si se prajesc in ulei. In uleiul de la piept se adauga mazarea si se prajeste timp de 5-8 minute. Se aseaza toate pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui ardelenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui cu os
  • 6 catei de usturoi
  • 200 gr mazare
  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de ionut80
Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja,

4 voturi    7 comentarii
20 min
Retete de post
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Dovlecel cu smantana