Pieptul de pui se taie bucatele si il las de seara pana a doua zi cu o cana de vin alb sec, la marinat cu condimentele respective:sare,piper,oregano,menta uscata si o rosie taiata cubulete. Ceapa se taie solzisori si pune la calit.Se rumeneste usor,circa 1 minut se tine la prajit in tigaie dupa ce s-a incins uleiul. Se da deoparte si se adauga bucatelele de pui marinate cu o zi inainte si se lasa la rumenit.Se adauga sosul soia, zaharul brun.Eu pun intr-o craticioara mica cele 2 linguri de sos de soia cu o lingurita de zahar brun si le topesc rapid la flacara amestecand continuu. Se amesteca 2 minute pana se topeste zaharul si se adauga ceapa deja calita. Se serveste cu orez basmatic.
Peste orezul alb se prelinge sosul caramelizat cu bucatelele de pui,este un deliciu.Pofta buna la pui caramelizat!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii