Pieptul de pui se taie bucatele si il las de seara pana a doua zi cu o cana de vin alb sec, la marinat cu condimentele respective:sare,piper,oregano,menta uscata si o rosie taiata cubulete. Ceapa se taie solzisori si pune la calit.Se rumeneste usor,circa 1 minut se tine la prajit in tigaie dupa ce s-a incins uleiul. Se da deoparte si se adauga bucatelele de pui marinate cu o zi inainte si se lasa la rumenit.Se adauga sosul soia, zaharul brun.Eu pun intr-o craticioara mica cele 2 linguri de sos de soia cu o lingurita de zahar brun si le topesc rapid la flacara amestecand continuu. Se amesteca 2 minute pana se topeste zaharul si se adauga ceapa deja calita. Se serveste cu orez basmatic.
Peste orezul alb se prelinge sosul caramelizat cu bucatelele de pui,este un deliciu.Pofta buna la pui caramelizat!!!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii