autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2014

Ingrediente
1 piept mare de pui, 125 g masline negre fara samburi, 2 cepe, 1 lingurita Chili Piper de Cayenne Kotany, 1 lingurita cimbru Kotany, 150 ml vin alb, 1 frunza dafin, 3-4 catei usturoi, 1 morcov, 300 ml pulpa rosii Cirio, 1/2 cana quinoa, 1 1/2 cana supa de carne, sare, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il filetam si il dam cu Chili Piper de cayenne si sare.Il lasam la rece 30 de minute .
Curatem cepele si le tocam marunt.Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu gauri mici.
Punem uleiul intr-un vas non-aderent si tragem ceapa si morcovul la tigaie cam 2 minute.
Punem apoi in vas pieptul de pui feliat si rasturnam deasupra vinul.Adaugam foaia de dafin rupta in bucati, cimbrul maruntit si presaram putina sare si piper de Cayenne daca mai este nevoie.
Maslinele le taiem in doua si le adaugam si pe ele.
Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit cam 15-20 de minute.Adaugam apoi pulpa de rosii si mai lasam sa dea cateva clocote.
Intre timp pregetim quinoa.Asemeni orezului, quinoa se spală în câteva ape reci înainte de utilizare.Ea îşi măreşte volumul prin fierbe de 2- 3 ori. Quinoa este fada la gust, de aceea condimentarea ei este necesara, cel mai bine e sa o fierbeti in supa de carne.
La 1/2 cana cu quinoa am pus o cana si jumatate cu supa. Daca va absorbi toata supa, puteti sa mai adaugati alta fierbinte.Eu i-a pus si putin patrunjel verde tocat.
Servim pieptul de pui cu masline alaturi de pilaful de quinoa si ornam dupa imaginatie.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/03/piept-de-pui-chili-piper-de-cayenne-cu.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu prune

Rulada de porc cu prune

Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii. Carnea de porc se taie pe jumatate si se

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor

Vita cu ardei bicolor

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2014

    foarte bun si dietetic!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui
  • 125 g masline negre fara samburi
  • 2 cepe
  • 1 lingurita Chili Piper de Cayenne Kotany
  • 1 lingurita cimbru Kotany
  • 150 ml vin alb
  • 1 frunza dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 300 ml pulpa rosii Cirio
  • 1/2 cana quinoa
  • 1 1/2 cana supa de carne
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

foarte bun si dietetic!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Aripa de curcan cu fasole verde