Pieptul de pui il filetam si il dam cu Chili Piper de cayenne si sare.Il lasam la rece 30 de minute .
Curatem cepele si le tocam marunt.Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu gauri mici.
Punem uleiul intr-un vas non-aderent si tragem ceapa si morcovul la tigaie cam 2 minute.
Punem apoi in vas pieptul de pui feliat si rasturnam deasupra vinul.Adaugam foaia de dafin rupta in bucati, cimbrul maruntit si presaram putina sare si piper de Cayenne daca mai este nevoie.
Maslinele le taiem in doua si le adaugam si pe ele.
Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit cam 15-20 de minute.Adaugam apoi pulpa de rosii si mai lasam sa dea cateva clocote.
Intre timp pregetim quinoa.Asemeni orezului, quinoa se spală în câteva ape reci înainte de utilizare.Ea îşi măreşte volumul prin fierbe de 2- 3 ori. Quinoa este fada la gust, de aceea condimentarea ei este necesara, cel mai bine e sa o fierbeti in supa de carne.
La 1/2 cana cu quinoa am pus o cana si jumatate cu supa. Daca va absorbi toata supa, puteti sa mai adaugati alta fierbinte.Eu i-a pus si putin patrunjel verde tocat.
Servim pieptul de pui cu masline alaturi de pilaful de quinoa si ornam dupa imaginatie.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/03/piept-de-pui-chili-piper-de-cayenne-cu.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii