autor:

gily

» » Fripturi

piept de pui cu cartofi copti

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
400g piept pui, cartofi,sare, piper, proaspat,patrunjel,4 catei usturoi, aprox. 4 linguri.

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

pieptul de pui se taie file si se unge cu un bait format din patrunjel,usturoi, busuioc,sare , piper, si o lingura de ulei de masline si o lingura de vin alb dupa care se lasa la marinat cam 30 min.Pieptul marinat se frige pe grill.Crtofii se curata de coaja apoi se ung si ei cu acelasi bait si se baga la cuptorul incins la 180 -200 grade aprox 25 -30 min.Se poate asezona cu smantana dupa preferinta.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi

Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi "rosti"cu feta si masline, tzatziki.

Se incepe cu marinada pentru pui, se curata usturoiul , se rade coaja de lamaie si se stoarce apoi

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu bere neagra

Pui cu bere neagra

Taiem puiul pe langa sira spinarii, cu o foarfeca, astfel incat sa il putem desface intr-o bucata.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Simplu si delicios,dar incearca sa pui pe cartofi rosmarin si nu busuioc,le da o aroma speciala.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Este reteta noastra favorita!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    Arata foarte bine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Foarte sanatos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400g piept pui, cartofi,sare
  • piper, proaspat,patrunjel,4 catei usturoi, aprox. 4 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mac myra (Chef de cuisine)

Simplu si delicios,dar incearca sa pui pe cartofi rosmarin si nu busuioc,le da o aroma speciala.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de curcan invelit in foi de varza acra