Se fierbe pieptul de pui si se taie cubulete. Pentru a prepara ceapa ai nevoie de o masura (marimea masurii depinde de cantitatea pe care doresti sa o prepari, în cazul de fata o cescuta de cafea este suficienta) de otet, una de ulei si doua masuri de apa. Adauga condimentele si lasa amestecul sa fiarba. Taie cepele pestisori si când apa fierbe scufunda-le acolo. Opreste focul si acopera oala cu un capac. Lasa ceapa acolo pâna se înmoaie apoi scurge-o bine. Amesteca puiul cu ceapa si adauga masline fara sâmburi taiate marunt. Asezoneaza totul cu sare, piper,Knorr Salad Dressing Grecesc si adauga maioneza. Orneaza salata cu fâsii de gogosar si frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii