autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI CU CIUPERCI SI SMANTANA

Autor: SANZIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SANZIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
400 g piept de pui dezosat si curatat, 100 g ciuperci proaspete champinion, 200 g smantana vegetala(gran cucina)o gasiti in supermarket, 1 lingurita mujdei de usturoi(pasta), 20 g parmezan ras, sare, alb,un sfert de cub knor de pui(dar il puneti inainte de a pune sarea ca sa nu fie prea sarat)

Dificultate: Medie Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat cubuti se pune intro tigaie incinsa cu putin ulei(dupa ce sa rumenit foarte putin adaugati putin vin caci se fragezeste carne...si ca pieptul sa nu fie sec inlocuiti uleiul cu untul)cand este facut pieptul adaugati ciupercile taiate felii lasati 7 minute sa se faca dupa care puneti smantana si parmezanul amestecati f bine si puneti usturoiul.cub de pui,piper,si dak este nevoie sare(cubul are deja sare...gustati sa vedeti intai)Operatia termica se face la foc mare-mijlociu depinde dak stati langa aragaz ca sa nu se prinda caci smantana vegetala scade foarte repede si ramaneti fara sos...in caz ca a scazut mai adaugati putin smantana si amestecati f bine...Poate fi servita cu mamaliguta.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CIUPERCI SI SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana

1. Taiem puiul julliene, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute

16 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400 g piept de pui dezosat si curatat
  • 100 g ciuperci proaspete champinion
  • 200 g smantana vegetala(gran cucina)o gasiti in supermarket
  • 1 lingurita mujdei de usturoi(pasta)
  • 20 g parmezan ras
  • sare, alb,un sfert de cub knor de pui(dar il puneti inainte de a pune sarea ca sa nu fie prea sarat)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel