Pieptul de pui taiat cubuti se pune intro tigaie incinsa cu putin ulei(dupa ce sa rumenit foarte putin adaugati putin vin caci se fragezeste carne...si ca pieptul sa nu fie sec inlocuiti uleiul cu untul)cand este facut pieptul adaugati ciupercile taiate felii lasati 7 minute sa se faca dupa care puneti smantana si parmezanul amestecati f bine si puneti usturoiul.cub de pui,piper,si dak este nevoie sare(cubul are deja sare...gustati sa vedeti intai)Operatia termica se face la foc mare-mijlociu depinde dak stati langa aragaz ca sa nu se prinda caci smantana vegetala scade foarte repede si ramaneti fara sos...in caz ca a scazut mai adaugati putin smantana si amestecati f bine...Poate fi servita cu mamaliguta.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii