autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

piept de pui cu ciuperci si smantana

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
un piept de pui, 2 linguri ulei, 400g ciuperci proaspete sau o consrva de ciuperci, 300 g smantana ( 20%grasime), 2 linguri faina, sare, piper, legatura de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati potivit de mari si se soteaza in putin ulei pana devine alb, se adauga ciupercile spalate si taiate feliute mai mari. Se tin pe foc mic sa nu se prinda ,pana scade zeama lasata de ciuperci .Se adauga 500 ml apa(sau supa de pui daca avem) si se fierbe pana ce carnea este gata (15-20 min.)
Separat se amesteca faina cu smantana , se toarna peste carne si ciuperci, se lasa sa dea un clocot pana se ingroasa sosul si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste calda presarata cu patrunjel verde taiat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Se bat ouale cu putina sare, se adauga faina, oregano si apa minerala si se amesteca pentru a se

10 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Super

  • Fara foto

    apostol mihaela , 12 septembrie 2009

    Este delicioasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 400g ciuperci proaspete sau o consrva de ciuperci
  • 300 g smantana ( 20%grasime)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper, legatura de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Prajitura cu bezea

Prajitura cu bezea

Blatul: se bat spuma tare 4 albusuri, 5 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste, se

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pui