autor:

» » Mancaruri cu carne

piept de pui cu ciuperci si smantana

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
un piept de pui, 2 linguri ulei, 400g ciuperci proaspete sau o consrva de ciuperci, 300 g smantana ( 20%grasime), 2 linguri faina, sare, piper, legatura de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

44 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati potivit de mari si se soteaza in putin ulei pana devine alb, se adauga ciupercile spalate si taiate feliute mai mari. Se tin pe foc mic sa nu se prinda ,pana scade zeama lasata de ciuperci .Se adauga 500 ml apa(sau supa de pui daca avem) si se fierbe pana ce carnea este gata (15-20 min.)
Separat se amesteca faina cu smantana , se toarna peste carne si ciuperci, se lasa sa dea un clocot pana se ingroasa sosul si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste calda presarata cu patrunjel verde taiat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana

1. Taiem puiul julliene, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute

17 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

11 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Super

  • apostol mihaela , 12 septembrie 2009

    Este delicioasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

44 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 400g ciuperci proaspete sau o consrva de ciuperci
  • 300 g smantana ( 20%grasime)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper, legatura de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Prajitura cu bezea

Prajitura cu bezea

Blatul: se bat spuma tare 4 albusuri, 5 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste, se

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu carne de pui