Pieptul de pui se taie bucati potivit de mari si se soteaza in putin ulei pana devine alb, se adauga ciupercile spalate si taiate feliute mai mari. Se tin pe foc mic sa nu se prinda ,pana scade zeama lasata de ciuperci .Se adauga 500 ml apa(sau supa de pui daca avem) si se fierbe pana ce carnea este gata (15-20 min.)
Separat se amesteca faina cu smantana , se toarna peste carne si ciuperci, se lasa sa dea un clocot pana se ingroasa sosul si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste calda presarata cu patrunjel verde taiat fin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii