Pieptul de pui se taie bucati potivit de mari si se soteaza in putin ulei pana devine alb, se adauga ciupercile spalate si taiate feliute mai mari. Se tin pe foc mic sa nu se prinda ,pana scade zeama lasata de ciuperci .Se adauga 500 ml apa(sau supa de pui daca avem) si se fierbe pana ce carnea este gata (15-20 min.)
Separat se amesteca faina cu smantana , se toarna peste carne si ciuperci, se lasa sa dea un clocot pana se ingroasa sosul si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste calda presarata cu patrunjel verde taiat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii