autor:

Fara foto

» » Sosuri

Piept de pui cu ciuperci si sos bechamel

Autor: Cristina P. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina P. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2010

Ingrediente
300g piept de pui dezosat, 1 conserva mica ciuperci, 500ml sos bechamel, 200ml smantana lichida, 1ceapa, 1catel usturoi sau praf de usturoi(dupa gust), ulei,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se prajeste pieptul de pui taiat cubulete,cand e aproape rumenit se adauga ciupercile taiate bucatele,ceapa(taiata normal),praful de usturoi,condimente.Cand sunt gata,se toarna intr-un vas pentru cuptor(yena,portelan).Bechamel-ul se amesteca cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna peste pieptul de pui si se da la cuptor pana incepe sa clocoteasca.
Sosul se serveste cu spaghete.(e foarte bun)
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Fusilli  la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel

Fusilli la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel

Pieptul de pui se taie fasii nu prea lungi si se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si o

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Sos de rosii

Sos de rosii

Se spala rosiile si se fac suc, se curata ceapa si se pune la calit. Cand ceapa este calita se

3 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300g piept de pui dezosat
  • 1 conserva mica ciuperci
  • 500ml sos bechamel
  • 200ml smantana lichida
  • 1ceapa
  • 1catel usturoi sau praf de usturoi(dupa gust)
  • ulei,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Intinsoare alba cu grostior si carnat de porc