Reteta postata pe: 24 noiembrie 2010
Ingrediente
300g piept de pui dezosat, 1 conserva mica ciuperci, 500ml sos bechamel, 200ml smantana lichida, 1ceapa, 1catel usturoi sau praf de usturoi(dupa gust), ulei,sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se prajeste pieptul de pui taiat cubulete,cand e aproape rumenit se adauga ciupercile taiate bucatele,ceapa(taiata normal),praful de usturoi,condimente.Cand sunt gata,se toarna intr-un vas pentru cuptor(yena,portelan).Bechamel-ul se amesteca cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna peste pieptul de pui si se da la cuptor pana incepe sa clocoteasca.
Sosul se serveste cu spaghete.(e foarte bun)
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos bechamel" nu uita sa-i faci un
review
Pieptul de pui se taie fasii nu prea lungi si se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si o
5 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate