Reteta postata pe: 11 septembrie 2009
Ingrediente
1 piept de pui mai mare., 1 kg fasole verde fideluta., 1 ardei gras rosu., 2-3 feliute de telina., 2 morcovi mici., jumatate radacina de pastarnac., 1 lingura de ulei de masline., 1 legatura marar verde., sare,piper roz proaspat macinat si vegeta fara sare(bio).
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei,punem legumele(fasole verde fideluta,ardei gras rosu,telina,morcovi,pastarnac) si amestecam in continuare cam 5-6 minute,dupa care punem cam 200 ml apa si bagam la cuptor pentru 40-45 de minute.Cand este gata o putem servi cu 2 sau 3 linguri de smantana pe deasupra si mult marar verde tocat foarte marunt. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009
Apetisant
cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009
Fasole verde? Delicioasa! Si cu un pic de usturoi, mmmmmm
Alice , 13 octombrie 2009
Reteta se numeste piept de pui cu fasole verde, etc, dar nu vad se mentionezi fasolea verde nicaieri in reteta. Oricum, arata f bine, o sa incerc in curand, fiindca sotul meu este innebunit dupa fasole verde.
costy1969 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009
Foarte buna reteta,chiar in week-end-ul acesta am sa o incerc,imi plac foarte mult retetele cu carne de pui.felicitari.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Fara cuvinte.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Arata minunat ,parca ii simt aroma deosebita...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009
Foarte frumos arata.Felicitari.