Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Ingrediente

  • 1 piept de pui mai mare.
  • 1 kg fasole verde fideluta.
  • 1 ardei gras rosu.
  • 2-3 feliute de telina.
  • 2 morcovi mici.
  • jumatate radacina de pastarnac.
  • 1 lingura de ulei de masline.
  • 1 legatura marar verde.
  • sare,piper roz proaspat macinat si vegeta fara sare(bio).

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei,punem legumele(fasole verde fideluta,ardei gras rosu,telina,morcovi,pastarnac) si amestecam in continuare cam 5-6 minute,dupa care punem cam 200 ml apa si bagam la cuptor pentru 40-45 de minute.Cand este gata o putem servi cu 2 sau 3 linguri de smantana pe deasupra si mult marar verde tocat foarte marunt. Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise