autor:

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 martie 2007

Ingrediente
2oua, piper, oregano, sare, boia de ardei iute, putina apa, 1lingura mustar, rozmarin, delicat, faina, 2bucati de piept de pui dezosati, 1punga mare de fulgi de porumb simpli

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri.Din restul componentelor se face o compozitie potrivit de moale.Fulgii de porumb se piseaza cu ajutorul sucitorului.Feliile de piept se dau prin compozitia respectiva apoi prin fulgii pisati si se pun la prajit in ulei bine incins.Se pot servi simpli sau alaturi de o garnitura cum ar fi cartofi pai,orez,etc.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.

21 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc

22 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2oua
  • piper
  • oregano
  • sare
  • boia de ardei iute
  • putina apa
  • 1lingura mustar
  • rozmarin
  • delicat
  • faina
  • 2bucati de piept de pui dezosati
  • 1punga mare de fulgi de porumb simpli

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Stufat din piept de pui