Piept de pui cu fulgi de porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2oua
  • piper
  • oregano
  • sare
  • boia de ardei iute
  • putina apa
  • 1lingura mustar
  • rozmarin
  • delicat
  • faina
  • 2bucati de piept de pui dezosati
  • 1punga mare de fulgi de porumb simpli

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri.Din restul componentelor se face o compozitie potrivit de moale.Fulgii de porumb se piseaza cu ajutorul sucitorului.Feliile de piept se dau prin compozitia respectiva apoi prin fulgii pisati si se pun la prajit in ulei bine incins.Se pot servi simpli sau alaturi de o garnitura cum ar fi cartofi pai,orez,etc.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise