Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui).
Intr-un bol amestecam mustarul, untul razuit (daca e de la frigider, ca al meu... am uitat sa il scot),apa rece, piperul, busuiocul si oregano pana formam o pasta omogena. Ungem pieptul de pui cu aceasta pasta.
Pasul 2: Curatam cartofiorii de coaja, ii spalam si ii taiem in felii (dar nu pana jos, ca si un evantai). Amestecam usturoiul zdrobit si maruntit cu untul, busuiocul, oregano, sarea, piperul si boiaua sau chilly-ul. Ungem fiecare taietura din cartofiori cu acest amestec.
Pasul 3: Punem cartofii si pieptul de pui intr-un vas termorezistent uns cu unt si dam la cuptor pentru 35-45 de minute la foc mediu sau pana cand consideram ca sunt facuti cartofiorii. Servim ca atare sau cu sos de usturoi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii