Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui).
Intr-un bol amestecam mustarul, untul razuit (daca e de la frigider, ca al meu... am uitat sa il scot),apa rece, piperul, busuiocul si oregano pana formam o pasta omogena. Ungem pieptul de pui cu aceasta pasta.
Pasul 2: Curatam cartofiorii de coaja, ii spalam si ii taiem in felii (dar nu pana jos, ca si un evantai). Amestecam usturoiul zdrobit si maruntit cu untul, busuiocul, oregano, sarea, piperul si boiaua sau chilly-ul. Ungem fiecare taietura din cartofiori cu acest amestec.
Pasul 3: Punem cartofii si pieptul de pui intr-un vas termorezistent uns cu unt si dam la cuptor pentru 35-45 de minute la foc mediu sau pana cand consideram ca sunt facuti cartofiorii. Servim ca atare sau cu sos de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii