autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2010

Ingrediente
1 albus de ou, 100 gr parmesan, razuit fin, 4 piepti de pui, fara piele si os, 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate, 400 gr cartofi noi, decojiti, 200 gr mazare, cateva frunze de salata, 1 lingura otet de zmeura, 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae, sare de mare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta crocanta.
Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare, adaugandu-se mazarea in ultimele 10 minute de fierbere a cartofilor.Se scurg legumele apoi se amesteca cu frunze de salata, otetul de zmeura, uleiul de masline cu lamaie si sare de mare, dupa gust.
Pipetul de pui se serveste alaturi de salata pregatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu parmesan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Fasole crema cu usturoi

Fasole crema cu usturoi

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi, se pune la fiert. Din pacate, fasolea trebuie sa

4 voturi    1 comentariu
60h
Salate de legume
Salata tricolora cu cartofi violet

Salata tricolora cu cartofi violet

Cartofii, morcovii se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Se lasa sa se

2 voturi    1 comentariu
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Fratila Floriana , 19 iunie 2014

    niciuna,de soia prefer

  • Fara foto

    Luminita Ticolea , 07 ianuarie 2014

    Arata superb si cred ca este si buna

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 12 martie 2013

    tare bun si aspectuos!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 1 albus de ou
  • 100 gr parmesan
  • razuit fin
  • 4 piepti de pui
  • fara piele si os
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 400 gr cartofi noi
  • decojiti
  • 200 gr mazare
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura otet de zmeura
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae
  • sare de mare
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Catalina (Chef de cuisine)

tare bun si aspectuos!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel