autor:

nicoleta

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sparanghel

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2009

Ingrediente
400 g piept de pui, o ceapa, un morcov, un borcan cu sparangel 800 ml, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete, se pune intr-o cratita cu putin ulei si se prajeste pana devine alb.Se adauga ceapa tocat marunt si morcovul rassi se calesc in continuare 3-4 minute.Borcanul de sparangel se deschide si se pastreaza zeama care se pune peste pieptul de pui si se fierbe amestecul 30 minute se adauga sparangelul taiat bucatele de 2 cm lungime si se mai fierbe 10 minute, se condimenteaza dupa gust, zema de la sparanghel este sarata atentie.Se serveste cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI

PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI

Pieptul de pui se transeaza in 4 portii egale, se aromeaza cu sare si piper alb si se prajeste in

7 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sote de ghebe

Piept de pui cu sote de ghebe

Pieptul de pui: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet de bucatarie si il batem putin cu

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de

6 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

PRAJITURA CU MAC SI FRUCTE

Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Kabsa cu pui – specific tarilor arabe