Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.
Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine). Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii