Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.
Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine). Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii