autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Piept de pui cu struguri

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
- 2 piepti de pui dezosati, - 1 strugure, - 1 ceasca de cafea, - 1 lingurita zahar brun, - sare, piper, - ulei

Dificultate: Medie Timp: 3h

4 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.
Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine). Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu struguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripi de pui fripte si crocante

Aripi de pui fripte si crocante

Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust. Aripile

2 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele mai sus mentionate si se unge puiul cu ele. Apoi

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Multumesc pentru aprecieri!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Felicitari!O delicatese

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Mama ce bine arata......o delicatesa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Un deliciu.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      ft bun si gustos!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Si eu fac pentru prima data acest sos in care se tine carnea ,cand am citit mi s-a parut interesant si am zis sa incerc............si nu mi-a parut rau.Are un gust bun iar carnea ramane frageda chiar si a doua zi.

    • Fara foto

      maria mihalache , 20 octombrie 2009

      Multumesc tuturor pentru aprecieri.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Mie mi se pare foarte interesant amestecul de cafea , piper, sare si zahar in care se pune carnea.Inedit.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Interesanta combinatia. Trebuie incercata, arata tare bine. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Foarte aspectos, ce-as fi vrut si eu o portie, dar am sa gatesc si eu, am salvat reteta, draga Medi!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Interesanta reteta, o salvez.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Superba prezentarea,felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Superba prezentarea,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Foarte buna si aspectoasa, ca tot ce faci tu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h

4 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepti de pui dezosati
  • - 1 strugure
  • - 1 ceasca de cafea
  • - 1 lingurita zahar brun
  • - sare
  • piper
  • - ulei

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de Pui cu ciuperci