Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime.Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas de ceramica sau orice alt vas care merge la cuptor.Stropim cu ulei de masline ,condimentam simplu cu sare si piper ,turnam vinul si dam la cuptor.
Tinem pana cand carnea se rumeneste usor
dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.
In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma).Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea dupa care dam la cuptor.Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.
Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii