autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2013

Ingrediente
2 piepti de pui, ulei de masline, 1 pahar cu vin alb, 100 g cascaval, 2 linguri cu mascarpone, 1 ou, marar, sare, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 59 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime.Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas de ceramica sau orice alt vas care merge la cuptor.Stropim cu ulei de masline ,condimentam simplu cu sare si piper ,turnam vinul si dam la cuptor.
Tinem pana cand carnea se rumeneste usor
dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.
In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma).Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea dupa care dam la cuptor.Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.
Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin

Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin

Friptura noastrã preferatã, mai ales cã o pregãtesc cu o zi înainte...a doua zi merge direct

31 voturi    13 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2013

    multumesc Anonim!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2013

    multumesc Gaby!

  • Fara foto

    anonim , 20 mai 2013

    excelent bun si rafinat

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

59 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu mascarpone
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

multumesc Anonim!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitel din piept de pui