Speli pieptul de pui si il tai in fasiii mai groase,pe care le presari cu piper,putina sare si condimente.
Infasori fiecare bucata de piept de pasare intr-o felie de bacon si le prinzi cu scobitori,ca sa nu se desfaca.
Decojesti merele si le cureti de caseta cu seminte.Le tai in felii si le asezi intr-un vas de jena uns cu 1 lingura de unt.Deasupra pui pachetele de carne si kaizer si asezi cate o felioara de unt.
Introduci vasul in cuptor cald, la foc mediu, pentru 30 minut, pana cand carnea se patrunde, iar baconul se rumeneste fara a se usca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii