Speli pieptul de pui si il tai in fasiii mai groase,pe care le presari cu piper,putina sare si condimente.
Infasori fiecare bucata de piept de pasare intr-o felie de bacon si le prinzi cu scobitori,ca sa nu se desfaca.
Decojesti merele si le cureti de caseta cu seminte.Le tai in felii si le asezi intr-un vas de jena uns cu 1 lingura de unt.Deasupra pui pachetele de carne si kaizer si asezi cate o felioara de unt.
Introduci vasul in cuptor cald, la foc mediu, pentru 30 minut, pana cand carnea se patrunde, iar baconul se rumeneste fara a se usca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii