Piept de pui in sos de smantana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -piept pui: 200 g
  • -smantana: 100 g
  • -knorr de pui: 20 g
  • -piper
  • -coniac: 25 g
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se asezoneaza cu piper. Intr-o tigaie se toarna ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga cubuletele de pui si se trag pana acestea devin aurii. Se scurge uleiul din tigaie, carnea urmand a fi flambata cu coniac. Se adauga smantana si concentratul Knorr de pui. Se amesteca pana se obtine un sos frumos omogenizat. Se serveste cu orice fel de combinatie de cartofi!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise