Pieptul de pui se taie cubulete si se asezoneaza cu piper. Intr-o tigaie se toarna ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga cubuletele de pui si se trag pana acestea devin aurii. Se scurge uleiul din tigaie, carnea urmand a fi flambata cu coniac. Se adauga smantana si concentratul Knorr de pui. Se amesteca pana se obtine un sos frumos omogenizat. Se serveste cu orice fel de combinatie de cartofi!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii