Pieptul de pui se taie cubulete si se asezoneaza cu piper. Intr-o tigaie se toarna ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga cubuletele de pui si se trag pana acestea devin aurii. Se scurge uleiul din tigaie, carnea urmand a fi flambata cu coniac. Se adauga smantana si concentratul Knorr de pui. Se amesteca pana se obtine un sos frumos omogenizat. Se serveste cu orice fel de combinatie de cartofi!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii