autor:

Vărzar_Iuliana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui învelit în șuncă pe pat de legume

Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2013

Ingrediente
1piept de pui dezosat, 8felii subțiri de șuncă crudă, 1ceapă, 2morcovi, 1/2țelină, 1/2ardei gras, 1ceașcă pastă de roșii, vin alb, sare, piper, verdeață, ulei, rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea spălată și tăiată în 4, o prăjești în puțin ulei. Scoți apoi bucățile de carne și le condimentezi cu rozmarin.
În uleiul rămas pui legumele tăiate fâșii subțiri. Pasta de roșii amestecată cu vin o adaugi în mixul de legume. Când a fiert, pui compoziția într-un vas ce poate fi dat la cuptor. Învelești bucățile de pui în șuncă și apoi le așezi deasupra pe legume. Dai vasul la cuptor timp de 15-20minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui învelit în șuncă pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
BUDINCA DE DOVLECEL

BUDINCA DE DOVLECEL

Reteta este una simpla, pentru ca este vara si foarte cald afara, nu vrem sa stam foarte mult timp

5 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu leurda

Tarta cu leurda

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013

    O bunatate...

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Cred ca este delicios!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1piept de pui dezosat
  • 8felii subțiri de șuncă crudă
  • 1ceapă
  • 2morcovi
  • 1/2țelină
  • 1/2ardei gras
  • 1ceașcă pastă de roșii
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • verdeață
  • ulei
  • rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de Vărzar_Iuliana
Tort inventat cu ciocolată

Tort inventat cu ciocolată

Se freacă gălbenușurile cu zahăr până se obține o cremă. Separat se amestecă făina cu praful

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Torturi
Salată de cartofi cu maioneză

Salată de cartofi cu maioneză

Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și

5 voturi    1 comentariu
40 min
Salate din oua
Sărățele cu chimen

Sărățele cu chimen

Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CARTOFI CU OCHIURI