autor:

Vărzar_Iuliana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui învelit în șuncă pe pat de legume

Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2013

Ingrediente
1piept de pui dezosat, 8felii subțiri de șuncă crudă, 1ceapă, 2morcovi, 1/2țelină, 1/2ardei gras, 1ceașcă pastă de roșii, vin alb, sare, piper, verdeață, ulei, rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea spălată și tăiată în 4, o prăjești în puțin ulei. Scoți apoi bucățile de carne și le condimentezi cu rozmarin.
În uleiul rămas pui legumele tăiate fâșii subțiri. Pasta de roșii amestecată cu vin o adaugi în mixul de legume. Când a fiert, pui compoziția într-un vas ce poate fi dat la cuptor. Învelești bucățile de pui în șuncă și apoi le așezi deasupra pe legume. Dai vasul la cuptor timp de 15-20minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui învelit în șuncă pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rostii de cartofi si hrean

Rostii de cartofi si hrean

1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa

14 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute de legume

Chiftelute de legume

Legumele se dau pe razatoarea mare si se pun intr-un castron.Atentie, dupa cum stim, dovlecelul /

9 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013

    O bunatate...

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Cred ca este delicios!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1piept de pui dezosat
  • 8felii subțiri de șuncă crudă
  • 1ceapă
  • 2morcovi
  • 1/2țelină
  • 1/2ardei gras
  • 1ceașcă pastă de roșii
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • verdeață
  • ulei
  • rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de Vărzar_Iuliana
Tort inventat cu ciocolată

Tort inventat cu ciocolată

Se freacă gălbenușurile cu zahăr până se obține o cremă. Separat se amestecă făina cu praful

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Torturi
Salată de cartofi cu maioneză

Salată de cartofi cu maioneză

Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și

5 voturi    1 comentariu
40 min
Salate din oua
Sărățele cu chimen

Sărățele cu chimen

Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Orez cu legume si pui la cuptor