Piept de pui învelit în șuncă pe pat de legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1piept de pui dezosat
  • 8felii subțiri de șuncă crudă
  • 1ceapă
  • 2morcovi
  • 1/2țelină
  • 1/2ardei gras
  • 1ceașcă pastă de roșii
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • verdeață
  • ulei
  • rozmarin

Mod de preparare

Carnea spălată și tăiată în 4, o prăjești în puțin ulei. Scoți apoi bucățile de carne și le condimentezi cu rozmarin.

În uleiul rămas pui legumele tăiate fâșii subțiri. Pasta de roșii amestecată cu vin o adaugi în mixul de legume. Când a fiert, pui compoziția într-un vas ce poate fi dat la cuptor. Învelești bucățile de pui în șuncă și apoi le așezi deasupra pe legume. Dai vasul la cuptor timp de 15-20minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise