autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui la cuptor cu cartofi si sos de smantana

Autor: uta denisa simona (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: uta denisa simona (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2008

Ingrediente
4 bucati de piept de pui dezosat, 8 cartofi potriviti, 200g smantana, 4-5 frunze de marar, usturoi granulat, sare, piper, ulei, vin rosu.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

16 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii timp de 20 de minute, se decojesc si se pun intr-o tava unsa cu ulei si se lasa pana este gata si pieptul de pui. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si usturoi, se lasa 5-10 minute si apoi se pune in tava langa cartofi. Peste ei se pune 1 cana de apa, 1/2 pahar de vin, sare, piper si se da la cuptor; din cand in cand se mai stropesc cu sucul din tava. Smantana se amesteca cu mararul tocat marunt, cu usturoi granulat, sare, piper si se lasa la frigider pana sunt gata pieptul de pui si cartofii. Se scot pieptul si cartofii de la cuptor si se servesc calde impreuna cu sosul de smantana. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu cartofi si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la Dubletta