autor:

kok miori

» » Retete la gratar

Piept de pui la gratar

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 august 2011

Ingrediente
Pentru 4 portii, , 600 gr piept de pui impartit in doua, , Pentru marinada, , 4 linguri de frunze de oregano proaspete taiate, , 4 linguri de frunze de thimin proaspete taiate, , 5 catei de usturoi zdrobiti, , 2 linguri de miere, , 2 linguri de otet din vin rosu, , 3 linguri ulei de masline, , sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Intai pregatim marinada amestecand toate ingridentele impreuna.In marinada punem bucatile de piept si le lasam cel putin trei ore sa se marineze.



Incigem bine grillul si frigem pieptul 3 minute pe fiecare parte. Se serveste cu pasta de ardei uns putin pe piept si salata de legume sau piure.



Pasta de ardei -frigem 1-2 ardei iuti le curatam dupa care le tocam cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi zdrobit. Facand asa pieptul ramane fraged si nu se usuca. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Piept de pui la gratar cu orez

Piept de pui la gratar cu orez

Mai intai am taiat pieptul felii subtiri pe care le-am tinut 10 minute in marinata facuta din piper,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2015

    din gradina sau din ghivece de pe balcon

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 22 aprilie 2015

    de unde să ei frunzele proaspăt taiate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii
  • 600 gr piept de pui impartit in doua
  • Pentru marinada
  • 4 linguri de frunze de oregano proaspete taiate
  • 4 linguri de frunze de thimin proaspete taiate
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de otet din vin rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

din gradina sau din ghivece de pe balcon

Adauga reteta
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mici din carne de porc