Reteta postata pe: 07 septembrie 2009
Ingrediente
1 piept de pui dezosat si fara piele, sare si piper dupa gust, cimbru proaspat sau uscat, 1/2kg fasole verde, 3 rosii proaspete, sare dupa gust, 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti), 3-4 catei de usturoi, 1 legatura marar proasat tocat, partunjel pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.
Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.
Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate