autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui dezosat si fara piele, sare si piper dupa gust, cimbru proaspat sau uscat, 1/2kg fasole verde, 3 rosii proaspete, sare dupa gust, 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti), 3-4 catei de usturoi, 1 legatura marar proasat tocat, partunjel pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.
Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.
Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura rapida la dubletta

Friptura rapida la dubletta

Fac un dressing din ulei,vin si condimente.Trec feliile de ceafa prin dressing,in timp ce se incinge

0 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru

7 voturi    2 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Am să încerc şi eu cu garnitura ta. E deliciasă!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Un deliciu,o bunatate.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 1/2kg fasole verde
  • 3 rosii proaspete
  • sare dupa gust
  • 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar proasat tocat
  • partunjel pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Am să încerc şi eu cu garnitura ta. E deliciasă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc