autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tigaie

Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Ingrediente
piept de pui- 400g, ulei-20 ml, sare-5g, piper-1g, rosii-100g, usturoi-25g, busuioc-1g, apa-25ml,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga rosiile,usturoiul si condimentele.se serveste cu mamaliguta ,cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Costin (Maestru bucatar):

    Am incercat si eu reteta. Eu am mai adaugat o pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel verde la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • 2 comentarii

  • Costin (Maestru bucatar) , 26 iunie 2010

    Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

17 voturi

Ingrediente

  • piept de pui- 400g
  • ulei-20 ml
  • sare-5g
  • piper-1g
  • rosii-100g
  • usturoi-25g
  • busuioc-1g
  • apa-25ml

Raporteaza reteta

Costin (Maestru bucatar)

Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu telina