Piept de pui la tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui- 400g
  • ulei-20 ml
  • sare-5g
  • piper-1g
  • rosii-100g
  • usturoi-25g
  • busuioc-1g
  • apa-25ml

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga rosiile,usturoiul si condimentele.se serveste cu mamaliguta ,cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor