autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tigaie

Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Ingrediente
piept de pui- 400g, ulei-20 ml, sare-5g, piper-1g, rosii-100g, usturoi-25g, busuioc-1g, apa-25ml,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga rosiile,usturoiul si condimentele.se serveste cu mamaliguta ,cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Costin (Maestru bucatar):

    Am incercat si eu reteta. Eu am mai adaugat o pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel verde la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • 2 comentarii

  • Costin (Maestru bucatar) , 26 iunie 2010

    Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

17 voturi

Ingrediente

  • piept de pui- 400g
  • ulei-20 ml
  • sare-5g
  • piper-1g
  • rosii-100g
  • usturoi-25g
  • busuioc-1g
  • apa-25ml

Raporteaza reteta

Costin (Maestru bucatar)

Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in Foi de Vita