autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tigaie

Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Ingrediente
piept de pui- 400g, ulei-20 ml, sare-5g, piper-1g, rosii-100g, usturoi-25g, busuioc-1g, apa-25ml,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga rosiile,usturoiul si condimentele.se serveste cu mamaliguta ,cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne, la tigaie

Placinta cu carne, la tigaie

Pentru aluat: Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert. Intre timp, cat avem cartofii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Costin (Maestru bucatar):

    Am incercat si eu reteta. Eu am mai adaugat o pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel verde la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costin (Maestru bucatar) , 26 iunie 2010

    Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • piept de pui- 400g
  • ulei-20 ml
  • sare-5g
  • piper-1g
  • rosii-100g
  • usturoi-25g
  • busuioc-1g
  • apa-25ml

Raporteaza reteta

Costin (Maestru bucatar)

Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Vulcanul noroios