autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tigaie

Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raileanu andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2007

Ingrediente
piept de pui- 400g, ulei-20 ml, sare-5g, piper-1g, rosii-100g, usturoi-25g, busuioc-1g, apa-25ml,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga rosiile,usturoiul si condimentele.se serveste cu mamaliguta ,cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Carnati traditionali de porc

Carnati traditionali de porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o

4 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Costin (Maestru bucatar):

    Am incercat si eu reteta. Eu am mai adaugat o pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel verde la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costin (Maestru bucatar) , 26 iunie 2010

    Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • piept de pui- 400g
  • ulei-20 ml
  • sare-5g
  • piper-1g
  • rosii-100g
  • usturoi-25g
  • busuioc-1g
  • apa-25ml

Raporteaza reteta

Costin (Maestru bucatar)

Am incercat si eu aceasta reteta. am mai adaugat putina pasta de ardei iute (home made) si putin patrunjel tocat la final. In poza este ceea ce a iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cartofi noi cu bacon la cuptor