Piept de pui marinat cu cartofi la gratar

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui marinat  cu cartofi la gratar

Ingrediente

  • 2 bucati de piept mare in jur de 1 kg,
  • 1 kg cartofi
  • sucul de la 2 portocale,
  • 1 caciulie usturoi
  • vin alb sec
  • boia dulce
  • 50 gr +50 gr ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingirita condimente de pui

Mod de preparare

Pentru marinarea carnii se amesteca 50 gr. ulei de masline , sucul de portocale, jumatate din usturoiul pisat, vinul, sarea si piperul si condimentele de pui. Se amesteca bine si in acest sos se pune pieptul de pui la marinat macar 2 ore.

Intre timp se curata cartofii si se amesteca cu un mujdei de usturoi facut din cealalta jumatate de caciulie de usturoi si amestecata cu 50 gr de ulei si apa.

Se lasa si acestia putin sa ia gust.

Se scot apoi bucatile de pui marinat si se dau cu boia de ardei si se aseaza pe gratarul deja incins la fel se procedeaza si cu cartofii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor