autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Fripturi

Piept de pui marinat

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
- 4 fileuri de piept de pui, - 1 ardei verde, - 1 ardei rosu, - 2 cepe, - 4 linguri de paprika dulce, - 200 ml ulei de masline, - sare, piper, - 1/2 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 5h

2 voturi

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in fasii subtiri, iar ardeiul si ceapa julien.
Amesteca puiul, ardeiul, ceapa . Presara sare si piper, adauga uleiul si sucul de lamaie si amesteca. Lasa la marinat 3-4 ore.
Prajeste pe o plancha fierbinte sau, daca nu ai, in tigaie.

NOTA:
JULIÉN s.n. În gastronomie, alimente (legume, ciuperci, trufe, coajă de citrice etc.) tăiate în fâşii subţiri, lungi de circa 3 cm; în expresii: julien de...; tăiat julien. Din fr. julienne.(DEX)
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui marinat cu paprika

Piept de pui marinat cu paprika

Amestecati toate ingredientele, adaugati puiul si marinati 2 ore. Incalziti o tigaie si puneti puiul

1 vot    1 comentariu
2h 15 min
Aperitive cu carne
Piept de pui marinat in iaurt si curry

Piept de pui marinat in iaurt si curry

Amestecati iaurtul cu usturoi, curry si putina sare si piper. Lasati jumatate de ora la rece. Taiati

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Gustos.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Foarte aromat.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O friptura tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

5h

2 voturi

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 1 ardei verde
  • - 1 ardei rosu
  • - 2 cepe
  • - 4 linguri de paprika dulce
  • - 200 ml ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - 1/2 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde